Privatpersoner

GRUPPTRÄNING

Genom att träna tillsammans med andra så skapas det en underbar dynamik med mycket skratt och glädje. Tänk att använda varandra för att motivera sig till att nå sina mål. Jag är främst utomhus och använder omgivningen som redskap. Alltifrån löpskolning till stavgång och balansträning på stock. Jag har grupper på flera olika nivåer. Jag skapar även privata grupper efter önskemål. Ex Löpgrupp för Swedbanks anställda, cirkelträning med inriktning stabilitet/styrka/kondition för Kommunens lokalvård och kökspersonal. Privata tjejgrupper som vill springa tjejmilen m.m Kom med önskemål så skapar jag.

HÄLSOCOACHSAMTAL/KROPPSMÄTNING

Vill du veta hur din kropp mår och hur den just nu är uppbyggt? Via denna mätning får du reda på din kropps nuvarande ålder, fettvikt, fettprocent, muskelmassa, vattenmängd, totala vikt, midjemått och vilken vikt som är din optimala vikt.

Mätning samt målsamtal – I samband med mätningen ovan sätter du upp ett mål, i samråd med mig, gör en realistisk plan samt bokar tid för en ny mätning med uppföljning av mål och plan.

 

Behöver du hjälp med att hitta inspirationen kring träning eller har du ett redan ett förbestämt mål som du vill jobba mot?

För att kunna träna det du tycker är roligt måste du ha en fast grund att stå på. Genom att alltid starta med ”grundfundamentet” såsom balans, rörlighet, funktion och stabilitet runt leder, är chansen betydligt större att du kan utöva det du verkligen tycker om.  Jag fokuserar på det du helst vill hoppa över. Lägger sedan till ”grädden på moset”. Jag jobbar med hållbar träning på ett inspirerande och roligt sätt.

PRESENTKORT

Swisha det beloppet du önskar  123-278 68 04

I Meddelandet skriver du: Träningsform, Namn på personen som gåvan är till, samt Din e-postadress. (exempel: ”Upplevelselöpning, Ann Andersson, per.andersson@andersson.se)

Beställningen bekräftas sedan på mail med presentkortet så snart som möjligt. Då kan du sedan vidarebefordra mailet med presentkortet eller skriva ut det och ge det direkt till mottagaren.