Det handlar om att sätta ett mål, utgå ifrån ditt nuläge, göra en plan och följa denna. Samt att ALLTID mäta resultat.

Kroppskompositionsmätning

Vill du veta hur din kropp mår och hur den just nu är uppbyggt? Via denna mätning får du reda på din kropps nuvarande ålder, fettvikt, fettprocent, muskelmassa, vattenmängd, totala vikt, midjemått och vilken vikt som är din optimala vikt.

Pris: 395 kr

Mätning samt målsamtal – I samband med mätningen ovan sätter du upp ett mål, i samråd med mig, gör en realistisk plan samt bokar tid för en ny mätning med uppföljning av mål och plan.

Pris: 595 kr

Personlig Träning

Behöver du hjälp med att hitta inspirationen kring träning eller har du ett redan ett förbestämt mål som du vill jobba mot?

För att kunna träna det du tycker är roligt måste du ha en fast grund att stå på. Genom att alltid starta med ”grundfundamentet” såsom balans, rörlighet, funktion och stabilitet runt leder, är chansen betydligt större att du kan utöva det du verkligen tycker om.  Jag fokuserar på det du helst vill hoppa över. Lägger sedan till ”grädden på moset”. Jag jobbar med hållbar träning på ett inspirerande och roligt sätt.

Pris 60 min: 849 kr

Pris 30 min: 449 kr

Gruppträning

Genom att träna tillsammans med andra så skapas det en underbar dynamik med mycket skratt och glädje. Tänk att använda varandra för att motivera sig till att nå sina mål. Jag är främst utomhus och använder omgivningen som redskap. Alltifrån löpskolning till stavgång och balansträning på stock. Jag har grupper på flera olika nivåer. Jag skapar även privata grupper efter önskemål. Ex Löpgrupp för Swedbanks anställda, cirkelträning med inriktning stabilitet/styrka/kondition för Kommunens lokalvård och kökspersonal. Privata tjejgrupper som vill springa tjejmilen m.m Kom med önskemål så skapar jag.

Pris: Ca 1200 kr för 10 ggr beroende på gruppstorlek och ändamål.

Viktminskningsgrupper

I samarbete med Crossfit trestad jobbar jag med viktminskning i grupp. Du får mätning, målsamtal, 3 träningspass/v, kostprogram och uppföljning. Denna kurs är på 6 v med en förlängning på ytterligare 9 v och du vill.

Pris: 3600 kr 

Träningscamps

Under 2019 kommer jag att göra tre olika typer av träningscamps.
En till svenska västkusten, en till VANN SPA hotell och en till Spanien.

Massage

Att återhämta sig och låta sin kropp få avlastning är minst lika viktigt som att äta rätt och träna rätt. Genom en kombination av tryck och töjning, bearbetas bind- och stödjevävnad i syfte att öka cirkulationen samt att minska smärt- och spänningstillstånd. Under 30 minuter får du och din kropp möjlighet att varva ner och lösa upp spända knutor för att maximera din kropps prestation.

Pris: 450 kr

Pris för de som medverkar i våra grupper: 375 kr