TRAILHELG, FAVORIT I REPRIS!

Välkommen till en helg i skogslöpningsparadiset Halle – och Hunneberg i Trollhättan / Vänersborg, med sina fantastiska platåberg och det dramatiska fallområdet.

Kombinationen skogslöpning och stärkande träning ger dig en stark och balanserad kropp från topp till tå. Du kommer få uppleva bergens gömda små smultronställen och njuta av hösten i full prakt när vi tar oss runt på platåbergen.

Boende: Flerbäddsrum (enkelrum i mån av tillgång) i Gula Villan som ligger ett stenkast från Resecentum och ett par minuters promenad från centrum. Gratis parkering på gården. Frukostbuffe, lakan och slutstäd ingår. Gemensamt kök finns.

Förkunskaper: Du bör klara att springa ca 6-8 km för att få ut bästa möjliga av helgen. Är du van att springa snabbt så får du varva ner lite denna helg och lägga fokus på att njuta och stärka kropp och teknik istället. Vi kommer nämligen att röra oss i ett långsammare tempo, så att alla hänger med.

Medtag: Lämpliga kläder efter väder och för ändamålet.

Mat: Lunchen på lördagen kommer lagas över öppen eld i skogen, ett mellanmål/fika efter sista passet på lördagen och frukostbuffé efter morgonpasset för er som bor på vandrarhemmet.

Pris: 1995 kr/person. Pris utan boende 1495 kr

Vid anmälan uppge namn, adress och mailadress. Faktura skickas efter anmälan.

KONTAKT OCH ANMÄLAN