Om Oss

maria miljö skog

MARIA​

Med en bakgrund som sjuksköterska, hälsocoach, mentalcoach och personlig tränare ser jag helheten och hjälper till att stärka det resurser som redan finns.

Genom att jobba med individer ser jag till att bistå med verktyg för att skapa resultat, både på individ- och företagsnivå.

Med alltifrån träningsgrupper till individuell coachning, föreläsningar och hälsokartläggningar, ser jag till att inpirera dig till att nå dit du vill. Det handlar om att sätta ett mål, utgå ifrån ditt nuläge, göra en plan och följa denna. Samt att följa upp resultatet.

Med en inriktning på träning, kost, sömn, mental hälsa önskar jag inspirera till ett långt, hållbart liv och ha kul på vägen.

BOSSE

Jag är speciellt intresserad av den forskning och kunskap som växer fram rörande oss 60+++. Jag vill försöka hålla mig uppdaterad för att vi ska kunna använda kunskapen i våra träningsgrupper.

Har själv gjort den resan som startade med en speciell födelsedagspresent från dotter Maria när jag fyllde 63, seniorträning.  Då ganska orörlig, mer trött, lite rundare, enligt Maria. Har dessutom en far som gick bort i hjärtinfarkt 56 år gammal.
Utifrån egen erfarenhet önskar jag:

  • Inspirera: ledarskap för träningsgrupp som verkligen ser varje individ
  • Kunskap: Kunskap om den egna kroppen – göra på rätt sätt. Resultat från forskarvärlden om äldreträning på ”vanlig” svenska. Hur ta hänsyn till ev. ”krämpor”?
  • Skapa glädje/social samvaro: Alltid slutna grupper – man lär känna varandra – pushar varandra – kanske den viktigaste delen för att komma till ”Jag Vill”.
bosse föreläsning

AMANDA

Ungdomsperioden kan vara en tuff tid att förhålla sig till med allt ifrån krav ifrån skola, vänner, familj och fritidsintressen. Det var någon gång i mina tonår när jag upplevde alla dessa känslor och mötte en tuff tid som jag insåg att det är ungdomar jag vill jobba med. 

Studerade till Beteendevetare vid Göteborgs Universitet under 3 år där jag fördjupat mig inom hälsopsykologi, socialpsykologi och samtalsmetodik. Då ungdomar varit ett brinnande intresse skrev jag tillsammans med en kurskamrat min C-uppsats om självkänsla hos ungdomar vilket gör att jag har goda kunskaper inom ämnet självkänsla som är högst relevant för välmående.

Har alltid haft turen och möjligheten att prata med människor i min familj och omgivning. Dock var det en otrolig lättnad för mig att få prata med någon professionell som stod helt utanför allt som hade med mig och in familj att göra. Det är den personen jag vill vara för dig, ditt barn eller din vän. Vår samtalsmottagning har även ett samarbete med en psykolog där möjligheten till vidare samtal med specifik behandling finns.

Ibland räcker det med ett enda samtal och ett råd

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill boka in en tid.

MARIELLE

Jag är diplomerad massör,  styrketräningsinstruktör samt spinninginstruktör. Har jobbat som fystränare för innebandylaget IBF Falun dam, FC Trollhättan herr samt FC Trollhättan U17. Har även ett pågående samarbete med Trollhättans Sportryttare.

Utbildade mig till Idrottspedagog på Lillsveds Idrottsfolkhögskola, och har en examen i Idrotts- och hälsovetenskap från Högskolan Dalarna. Min idrottsbakgrund inkluderar dans, basket och friidrott.

Att jobba med människor och se dem utvecklas och bli motiverade till att fortsätta sin hälsoresa på ett friskt och roligt sätt är det som driver mig.

gruppträning

JOHANNA

Har en bakgrund som landsvägscyklist och träning har alltid varit en stor del av mitt liv från att jag var liten. När jag slutade med cykling ville jag ändå ”behålla” sporten på något sätt vilket gjorde att jag blev spinning-instruktör.
Sedan 2010 har jag instruerat i flera olika träningsformer som bland annat spinning, cirkelträning och Bodypump. Jag älskar att vara instruktör då det ger mig möjligheten att både jobba med träning och med människor. För mig handlar träning så mycket mer än prestation och själva träningspasset. För mig är motivationen även den goa känslan efteråt! Träning ska inte vara ett måste, utan man ska hitta den träningsformen man tycker är kul. Det är så jag tror man skapar en god träningsrutin som håller i sig!

REINE

Springer, cyklar, simmar & styrketränar för att kunna göra just det jag gillar och vill göra för stunden.
För mig är det viktigt att hålla mig i form för att kunna säga JA till alla utmaningar som kan dyka upp. Att vara ute i naturen är för mig inspirerande och att få göra det tillsammans med andra är livskvalitet på hög nivå.
Vi ses!

ANDREAS

Trail/löparledare sedan 2020 som älskar att springa i skogen. Finns mycket roligt att se och uppleva, löpning är så mycket mer än att persa milen och jag vill gärna hjälpa människor att hitta glädje och njutning av löpningen.
Att springa i grupp med trevliga konversationer och fina utsikter är magiskt. Har själv sprungit en hel del lopp där ett trailmarathon på Gran Canaria samt 4x Icebug Xperience Bohuslän 75km står högst på meritlista.