Hållbar träning är nyckeln

Foto: Trollhättans Sportryttare

Föreningslivet i Sverige är under ständig utveckling. En tredjedel av Sveriges befolkning är med i idrottsrörelsen (källa RF) vilket gör den till en viktig motor för det svenska samhället. Hållbar träning är nyckeln till en fortsatt utveckling av det svenska föreningslivet. Oavsett om föreningen i fråga bedriver träning på barn- och ungdomsnivå, högre upp i åldrarna, eller på elitnivå, bör hållbar träning vara en central del. Vi vill att alla aktiva ska kunna fortsätta med sin idrott och inte behöva kliva av på grund av skador.

Hållbarheten hos en idrottare utgörs inte endast av den fysiska träningen, utan även av den mentala träningen, sömn och kost.

Vill ni som förening få lite nya influenser inom dessa områden? Eller testa något nytt? Vi erbjuder fysträning och föreläsningar inom träningslära, mental träning samt kost. Föreläsningarna kan rikta sig både till tränare, aktiva och föräldrar. Fysträningen anpassas efter vad ni som förening vill uppnå med ert samarbete med oss, samt var i säsongen ni befinner er. Har ni några funderingar kring upplägg eller dylikt är det bara att ni hör av er!

KONTAKT OCH ANMÄLAN