”Ungdomsperioden kan vara svår att förhålla sig till, men alla är bra på något och det gäller att finna detta. Jag vill hjälpa Dig att inse att du är bra precis som du är!”

Känner du någon, eller är du mellan 13 och 25 och behöver någon att prata med? Välkommen till vår nystartade samtalsmottagning där ni får träffa Beteendevetaren Amanda! 

Med en treårig utbildning inom psykologi och en egen resa i bagaget finns Amanda som ett stöd för samtal med ungdomar som behöver någon utöver familj och vänner att prata med. 

”Tanken med samtalen är inte att sätta en diagnos eller behandla, utan att finnas där som ett samtalsstöd. Skulle Jag känna att mina kunskaper inte räcker till finns möjligheter att slussa ungdomen vidare då vi har ett samarbete med psykolog. Nyckeln till en förändring är samtalet och förmågan att kunna sätta ord på sina känslor, och det kan jag hjälpa till med. Ut efter varje individs behov vill jag hjälpa ungdomen att hitta de rätta verktygen.” 

Ungdomsperioden kan vara svår att förhålla sig till, men alla är bra på något och det gäller att finna detta. Jag vill hjälpa Dig att inse att du är bra precis som du är! 

Hör av dig för frågor så berättar vi mer. 

Pris: 595:- per timme 

För bokning av tid hör av dig till: 0708 62 63 73