Nyckeln till en förändring är samtalet och förmågan att kunna sätta ord på sina känslor

OM MIG

Ungdomsperioden kan vara en tuff tid att förhålla sig till med allt ifrån krav ifrån skola, vänner, familj och fritidsintressen. Det var någon gång i mina tonår när jag upplevde alla dessa känslor och mötte en tuff tid som jag insåg att det är ungdomar jag vill jobba med. 

Jag har studerat till Beteendevetare vid Göteborgs Universitet under 3 år där jag fördjupat mig inom hälsopsykologi, socialpsykologi och samtalsmetodik. Då ungdomar varit ett brinnande intresse skrev jag tillsammans med en kurskamrat min C-uppsats om självkänsla hos ungdomar vilket gör att jag har goda kunskaper inom ämnet självkänsla som är högst relevant för välmående. 

Jag har nära till ungdomen då jag endast är 27 år gammal och själv varit ungdom när exempelvis sociala medier spelat en stor roll. Eftersom att jag själv fortfarande är (relativt) ung och har syskon i tonåren har jag lätt att se saker från ungdomarnas perspektiv och de utmaningar de möter i samhället. 

Jag har alltid haft turen och möjligheten att prata med människor i min familj och omgivning. Dock var det en otrolig lättnad för mig att få prata med någon professionell som stod helt utanför allt som hade med mig och min familj att göra. Det är den personen jag vill vara för DIG, ditt barn eller din vän. Vår samtalsmottagning har även ett samarbete med en psykolog där möjligheter till vidare samtal med specifik behandling finns. 

Ibland räcker det med ett enda samtal och ett råd! 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill boka in en tid.

 

Telefonnummer: 0708 62 63 73